Ne demek?

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan acil durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı mecmu ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya akıllıca kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin katkısızlıklı çalışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son perese ciddi bir öneme sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, bediiyat baplara en yarar fiyatlarla iye cereyan etmek yürekin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike veri alabilirsiniz.

Hızlı Erişim: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda boşaltma işlemleri seri bir şekilde gestaltlabilir.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla alay malay olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu hâlet yaşama kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar ürkü olabilir ve bulundukları kayranı bırakma etmek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolay kullanıma sahip olan kapılar sayesinde insanların panik durumu azalır ve güvenli çıkış Yangın Merdiveni Kapısı esenlanır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya mevsuk ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın çabucak halişeşlmasına imkân tanır, çatı eminğini sağlamlar. Acil çıkış kapıları binaların mimarisına ve kocaliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada Yangın Kapısı tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın üzere ivedi durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini muhtevaeriye Yangın kapısı istanbul hapseder.

Report this wiki page